Sunday, August 16, 2009

JOHARI vs BARD FAHMI

Johari dan Bard Fahmi..2 nama org yg paling dekat dan jauh dengan aku...dua2 jauh dari mata tapi dekat dihati..aku tak pasti antara 2 nie yang mana betul2 boleh aku terima...aku rasa mcm aku tak nak terima pun salah sorang..aku menyampah ngan sikap main2 nie..yang sorang hilan kemanag tah..sibuk mengalahkan Presiden or PM..mcm dia Barack Obama or Datuk Najib..aku tak penah jumpa orang sibuk macam nie..nie yang buat aku nak tanam segala curiga nie..

Yang lagi sorang pulak aku lagi tak paham...ajak aku kawin kul 2 pagi..esok pulak aku tanya lain pula dia cakap..rasa mcm nak belasah jer..dia keje kat Burma..sekarang cuti..so balik Malaysia..org Kedah jugak..tapi stay KL sekarang nie..yang buat aku syak dia tak serius apa tau!dia kata bila dah balik Burma dia stay sana keje kat 1 year..tapi dia nak balik Burma pas raya..ajak aku kawin bln 12 or 1/2010..so aku tanya la si Bard nie klu dia nak balik pas raya then tak tau lagi bila nak balik Malaysia, napa ajak kawin?saja jer cakap sbb sunyi ker or saja nk hepikan diri sendiri jer..dia kata"ala,Sara taknak pun kat Bard"!!setahu aku tak la pulak aku kata mcm tu or pikir mcm tu..itu yg wat aku rasa dia nak main2..

kadang-kadang aku dah bosan macam nie..rasa nak membujang jer...so aku plan nk gi bercuti la pas raya nie..kebetulan aku nak ke KL bln 10..saja nak jalan-jalan..aku dah lama tk gi kL...then aku nak ke Langkawi..nak rehat kat pulau..tenangkan fikiran...lagi best dari aku semakkan kepala aku ngan hal mamat 2 orang nie...lantak diorang la..

2 meletops dah komen! :

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;