Saturday, August 15, 2009

BARD FAHMI

semalam aku dapat 1 cita mengejut..ader guy nie ajak aku kawin..nama dia Bard Fahmi..tgh syok borak dia ajak aku kawin..dia anak yatim..tkder teman..aku mcm tk percaya gak bila dia kata"Sara,kita kawin nak"?terkejut aku..so aku tnya la dia betul-betul ker nk kawin?dah pikir betul2 ker?dia kata dia suka aku..dia tanya aku suka dia tak..so aku kata "Sara suka Bard sbg kawan dulu coz sekarang Bard paling dekat ngan Sara"..dia happy..then dia kata "kita kawin next year"..macam mana nie?aku tak tau dia main2 ker tk?dan 1 lagi masalah si Johari nie..aku pun tk paham bz sgt ker sampai tak boleh kol or msg aku?kebetulan tgh hari tadi aku baca 1 artikel pasal Lelaki Yang Bz Tersangat Bz

Betul apa dikata dalam artikel tu, tak logik kalu laki sampai tk sempat kol or msg gf ker apa..masa gi toilet,sblm nk mkn,nk mandi ker apa tkkan tk sempat kol..kol hp number memanjang off..aku pun tk paham..jgn bgi alasan bateri abis ker apa..menipu jer...tkkan takder org kol..mesti ader no hp lain tapi tk nk kasi..aku naik menyampah pun ader..kalau aku dah bosan tggu,memang aku terima jer lamaran si Bard...cinta pupuk kemudian..orang yg aku suka ilang tah kemana..better aku terima insan yg syg aku walaupun aku masih belum sayang dia..cinta sayang kan boleh pupuk sikit demi sikit..
LELAKI OH! LELAKI!!!

2 meletops dah komen! :

genial said...

demikianlah lelaki adanya... :(
mau dibilang apalagi :(

~akukahmilikmu~ said...

aku bosan dilayan begitu...

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;