Sunday, July 19, 2009

NEW POST

Hye..aku kembali lagi dengan post baru..sorang follower aku bgi panduan kat aku mcm mana nk meramaikan followers aku atau lebih dikenali Fans blog aku la konon..mcm selebriti plak..panduan dia bgi ialah blog walking@walking blog..jelajah mana2 blog yg ader n ajak2 la follow blog i..menjadi jugak panduan nie..dah ader lagi sorang follower aku..ABG DIN..thanks ya abg din..sudi ziarah blog saya..sama-samalah kita ziarah menziarahi yer...meramaikan followers..sudi-sudikanlah komen blog saya..tu pun klu sudi nk comment..kan Tue..

3 meletops dah komen! :

akukahmilikmu.. said...

napa bleh jer comment nie..pelik la..

akukahmilikmu.. said...

ok jer nie...

tue diak..! said...

ok2.. mmg ok je pon tuan umah.. kekadang mmg ade prob owg kata xleh komen.. sbenarnya boleh jer juz tekan 'tab' kt keybod 2 nk verify kod ni.. mula2 pon Tue ponin gak nk bg komen xleh..usha pnya usha.. sukses jgk.. cube la try.. kalu xbleh jgk.. xtau la gua.. hohoho

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;