Saturday, March 16, 2013

MELETOPS ONLINE STORE DAH 'FAMOUS'

haha..gimik je tu CS tulis dah famous..padahal belum famous lagi pun...insyaAllah sapa la taknak online store dia jadi famous...Alhamdullilah sudah ada pelanggan yang sudi buat review tentang bisnes online CS..dia pelanggan setia CS..tak sangka dia sudi buat review tentang perasaan dia beli Victoria's Secret dari CS...if korang rajin blogwalking, sudi-sudilah baca review dia tentang MELETOPS ONLINE STORE yer..


CS dulu kaki blogwalking tapi sekarang fbwalking..asyik berfb je..dulu terer je edit blog/template sana sini sekarang malas Allah s.w.t je yang tahu...sebelum CS out jap nak mandi, later nak layan drama pula, midnite nk layan RunningMan Marathon apakata korang usha Victoria's Scent kat bawah ni


LOVE IS HEAVENLY ni paling top kat VS..bau dia floral fruity yang sangat seksi..if korang nk ngorat hubby @ saja nak bgi bf rindukan korang, cuba scent ni...RM65 je....berminat cari CS kat sini 

Via Email :  meletopsonlinestore@gmail.com
Via Facebook : www.facebook.com/MeletopsOnlineStore
Via Sms : 0175701471


2 meletops dah komen! :

ghost writer said...

bookmarks dulu link ni. thanks bagi idea. ;)

*Cik Sara* said...

@ghost write, welcome..keke

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;