Thursday, March 4, 2010

❤HOT AKU PANAS❤

Holla..malam nie aku panas..aku HOT..setiap hari aku hot..setiap hari aku PANAS..gara2 global warming yang melanda negara skarang nie..pas mandi pun aku panas..sebelum mandi lagi la panas..bukak air tetiba jadi panas..


Owh..Aku Panas!! Owh..Aku Hot!!

Bila malam menjelma apatah lagi..Aku bertambah panas!!nak tido aku rasa panas even kipas laju tahap CIPAN..tapi tetap hot...akhirnya aku tido dengan SEKSI bukan SEKSA..aku cuba bertahan dengan dugaan ini yang menguji kesabaranku..Akhirnya aku tak tahan lalu aku cari AIRCOND..lega rasa..

Owh..Aircond.. Aku Sejuk!!Aku Segar!!!Aku Selesa!!

p/s ~ pendek jer entry kali nie pasal tekak aku sakit..kurang minum air dan aku pun tak tau apa pulak kaitan tekak aku ngan blog..aku rasa aku dah MENTAL skrang nie..

~~Blow Me A Kiss..Do Let Me Know..If U Feeling Me~~



19 meletops dah komen! :

zan-xray said...

cepatnya dapat ekon. nak beli ekon jugak lah ..sangat-sangat tidak tahan tinggal di malaysia sekarang ni hehe.
Pastikan ada ciri2 keselamatan ketika anda tidor dlm keadaan seksi ya :-)

Didi Nadhirah said...

memang panas..tp bile ber air con sjeuk sgt lak

black_mel said...

tdo dgn seksi?hahaha...panas jugak kat sini..tp x mampu pakai aircond..kena kipas sendiri..huhuhu..

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

saje bikin aku horny membayangkan kead seksi ko kan~
wakakaka~

wirajiwa said...

tokey kilang buat ekon, suka sangat la kalau cuaca cam nih kan? utk seluruh donia nih punya market berapa jota lemon laa gamaknya. hiskk...

mie said...

betul tu....
semakin hari, semakin seksi...
hahhahaa

Hanis said...

yeah.
lately mmg panas.
tp kn petang-petang yg hampir nk mlm slalu hujan.
hr ni tade plak.

wahh.
aircond? mantap.
sy tak serasi dgn aircond.
nk tak nak stick with normal fan je la.
haha.

♥akukahmilikmu®♥ said...

Zan X ray ~ ekon mmg ada tpi jarang guna sbb tk suka tido dlm ekon..kaki bleh cramp..tpi memandangkan panas terpaksa guna jugak..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Didi ~ tu saja cara nk ilangkan panas..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Black Mel~ yup..tido dgn seksi maknanya ehem..ehem la..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Ayu ~ aku ok jer klu ko horny kat aku..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Wirajiwa ~ mmg betul keadaan sekarang mmg tokei aircond paling kaya..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Mie ~ sekali sekala seksi apa salahnya..nk join ker?jom ar..

♥akukahmilikmu®♥ said...

Hanis ~ actually i mmg tk serasi ngan aircond tpi oleh kerana panas i guna la aircond..nk sejukkan suasana..

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

memang sgt panas skg... sob sob

♥akukahmilikmu®♥ said...

Paani~ betul tu..tak tahan rasa..

Kiki Lala said...

aku rindu awan mendung
aku rindu rintik hujan
aku rindu aku rindu
aku rindu HUJAN...

♥akukahmilikmu®♥ said...

Kiki~ betul tu..bila panas mcm nie kita mengharapkan hujan turun..tpi bila hujan turun kita mengharapkan panas kembali..

aril said...

sara mmg hot..tapi dah pasang aircon lak..dah xhot dah..:-)

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;