Monday, February 14, 2011

~lOng tiMe nO seE, miSs u sO mUch~


~Story One - Long Time No See~

woah..long time no see this blog..long time no updated entry..semenjak aku ada blog baru, aku seakan2 lupa blog aku yang sweet ni..oleh sebab minat aku dengan cita Korea aku wat 1 blog khas untuk cita Korea yang bagi aku best2 bila tengok, IAMHOTWALKERZ.. klu rajin sudi-sudilah jenguk blog baru aku ni..tak paksa pun..



~Story Two- Cbox Macam Cipan~

la ni aku tak tau sebab apa byk sgt msg yang berbentuk SPAM kat cbox aku...mmg la dah lama aku tak bukak blog tapi bila bukak, mak ai byk betul msg2 dlm tu..ntah apa2 link la manusia-manusia ni letak..semak mcm cipan bersarang..kan tak pasal2 aku buang cbox tu..sakit mata aku tengok msg2 ni...kadang keliru pun ada tgk link2 ni..kang takpasal2 bukak dpt benda lain lak..

~Story Three - Ngangkung vs Hantu Kak Limah~

mmg dah lambat klu aku nk review cita ni tapi aku nk jugak review berdasarkan apa yg aku tgk..aku tak paham mcm mna cita Ngangkung leh box-office..bgi aku Ngangkung tersangatlah tak best..yg buat aku tergelak just part breast Angah kena pegang ngan hantu & watak Panglima Lan PetPet jer..yang lain tak lawak even aku suka Sam..cuma aku leh trima itulah padahnya bila main no ekor..then aku tgk Hantu Kak Limah, yg ni mmg lawak..dari mula sampai abis aku gelak..aku percaya la klu HKLBR ni box-office..berbaloi tgk even aku tgk kat utube jer..haha..

~Story Four - Secret Garden~



klu sesapa peminat cita Korea @sesapa yang teringin nak hilangkan stress pas study @ gaduh ngan gf/bf, tengoklah cita ni..konpem anda akan ceria kembali speerti sediakala..nak bercerai pun sure tak jadi...tgk 40 kali pun tak jemu tpi aku baru repeat 5 kali...so tgk ok.. 100% satisfied..

~Story Five - ???????~

sebenarnya byk sgt yg aku nk tulis dlm blog ni but aku slow2 kan..aku tak tau nk mula dari mana dulu..so takat ni dulu entry aku yg ala2 ringkas..aku nk tggu kul 7:45 kang sbb nk tgk Twilight New Moon yg aku takjemu2 aku repeat kat Astro...







3 meletops dah komen! :

Post a Comment

okies!!tulis je apa nak ditulis kat bawah nie!!

Be My Followers

Chat With Me

 
;